Завантаження ...
banner
banner

Правоохоронці знайшли зниклих дітей з Носівки

04 травня о 20 год. 30 хв. на службу «102» звернулася мешканка Носівки та повідомила, що двоє її малолітніх дітей 10 та 13 років відправились до школи, але до навчального закладу не прийшли, а їх мобільні телефони не відповідають

Діти, зникнення


04 травня о 20 год. 30 хв. на службу «102» звернулася мешканка Носівки та повідомила, що двоє її малолітніх дітей 10 та 13 років відправились до школи, але до навчального закладу не прийшли, а їх мобільні телефони не відповідають.

Читайте також: У Носівці шукають дівчат, які ймовірно були учасниками "груп смерті"

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України.

Завдяки належному процесуальному керівництву місцевою прокуратурою забезпечено проведення невідкладних скоординованих слідчих (розшукових) дій працівниками поліції щодо встановлення всіх обставин події та розшуку дітей, які виявились результативними.
 
05 травня в першій половині дня малолітні були розшукані та передані під нагляд працівників психологічної служби та батьків. Разом із тим, попередньо встановлено, що діти свідомо залишили місце проживання.
 
Наразі слідчі дії тривають, встановлюються всі обставини події, серед яких мотиви, що підштовхнули дітей до такого вчинку.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: