Завантаження ...
banner

Бренд міста не затвердили. Обиратимуть самі депутати

У Ніжині до сих пір не можуть визначитись із брендом міста. Творчий конкурс розпочався ще в квітні минулого року. Усього на розгляд оргкомітету подали 18 заявок

Бренд міста

Таким міг бути бренд міста. Набрав 538 голосів


У Ніжині до сих пір не можуть визначитись із брендом міста. Творчий конкурс розпочався ще в квітні минулого року. Усього на розгляд оргкомітету подали 18 заявок. 

За результатами конкурсу вибір мали зупинити на одному з трьох запропонованих варіантів. Проводилось опитування серед містян, студентів та викладачів НДУ імені М.Гоголя, Ніжинського училища культури й мистецтв. Ніжинці мали можливість також проголосувати, кинувши папірець певного кольору до скриньки. 

Читайте також: Обрано три фінальних варіанти бренду міста. А якщо додати четвертий?
Із трьох фінальних варіантів за результатами голосування було обрано переможця, який набрав 538 голосів. Однак далеко справа не пішла…
 
На депутатській комісії з питань освіти бренд-переможець не був затверджений та рекомендований, оскільки, на думку посадовців, макет не відповідає існуючій назві бренду міста, повністю не розкриває його суть. Члени комісії запропонували оголосити повторний конкурс із залученням до розробки тих компаній та спеціалістів, які професійно займаються створенням брендів. 


Бренд міста

Бренд-фіналіст. Набрав 369 голосів


“Ламали голову”, що робити з брендом міста і на 23 сесії міської ради. Думки депутатів розійшлися: одні говорили про те, щоб доопрацьовувати макет, зробити інший шрифт, щоб він відображав старовинність Ніжина, малюнок (бо хтось не бачив там огірка як символа), інші напоягали на тому, щоб нічого не змінювати та затвердити той, за який проголосували. 

“Бренд ми повинні обрати, бо це справа на часі. Він може подобатись чи не подобатись комусь. Мине рік-два, до нього звикнуть, сприйматимуть, як нормальне явище”, - зауважив директор Ніжинського краєзнавчого музею та по сумісництву депутат міської ради Геннадій Дудченко.
 
Зваживши всі “за” і “проти”, депутати одноголосно вирішили відтермінувати розгляд даного питання, відправивши його на доопрацювання, а на наступній сесії міської ради самим визначитись із брендом Ніжина, обравши переможця з трьох фінальних варіантів у сесійній залі. 


Ще один фіналіст. Набрав 282 голоси

Бренд міста

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: