Завантаження ...
banner
banner

Чернігівська поліція вилучила 1,5 тонни "елітного" сурогату

В ході оперативно-розшукових заходів працівниками Управління захисту економіки в Чернігівській області спільно зі слідчими Чернігівського відділу поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури виявлено сотні літрів підробленого алкоголю елітних марок

Сурогта, поліція. алкоголь, підробка


В ході оперативно-розшукових заходів працівниками Управління захисту економіки в Чернігівській області спільно зі слідчими Чернігівського відділу поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури виявлено сотні літрів підробленого алкоголю елітних марок.

Для вилучення фальсифікованої продукції з підробленими марками акцизного податку поліцейські провели санкціонований обшук нежитлового приміщення у Чернігові. В результаті було виявлено та вилучено близько 1,4 тисячі літрів алкоголю.

В рамках даного провадження правоохоронці також провели обшук іншого складу, де вилучили ще 113 літрів фальсифікату та 1,4 тисячі пачок цигарок. Загальна вартість вилученого сурогату сягає близько 167 тисяч гривень.

Сурогта, поліція. алкоголь, підробка


Під час обшуків у приміщенні був присутній громадянин, якому належить вищезгаданий фальсифікат.

Потрапити на гачок ділків міг ледь не кожен чернігівець, адже правопорушники реалізовували свій товар під виглядом відомих марок елітного алкоголю.
 
Триває досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту, а також збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного податку) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Сурогта, поліція. алкоголь, підробка

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: