Завантаження ...
banner
banner

СБУ закликає громадян бути пильними

Служба безпеки України ініціювала соціальну програму «СБУ закликає громадян бути пильними». Вона складається з роликів, які наочно демонструють те, що кожна людина в Україні у сучасних умовах має стати захисником держави, уважно слідкувати за підозрілими особами


Служба безпеки України ініціювала соціальну програму «СБУ закликає громадян бути пильними».

Вона складається з роликів, які наочно демонструють те, що кожна людина в Україні у сучасних умовах має стати захисником держави, уважно слідкувати за підозрілими особами та допомагати правоохоронцям берегти спокій і лад. Адже Україна перебуває в умовах війни і ворог може бути не лише на фронті, але й у, здавалося б, безпечному тилу.
 
Кожен ролик закінчується повідомленням: «Будьте пильними! Повідомляйте правоохоронцям про підозрілих осіб, транспортні засоби та предмети, залишені без нагляду». Та приміткою про те, що необхідно відійти від підозрілого предмета, а тоді повідомити правоохоронців.
 
Також вміщена інформація про телефони, на які слід дзвонити у разі виявлення небезпеки. Це номери гарячої лінії СБУ 0800501482, або поліції – 102. 


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: