Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині жінка вбила графином товариша по чарці

13 квітня до поліції надійшло анонімне повідомлення, що в нежилому приміщенні виявлено труп чоловіка, прикаданий сміттям. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції на чолі з керівництвом


13 квітня до поліції надійшло анонімне повідомлення, що в нежилому приміщенні виявлено труп чоловіка, прикаданий сміттям. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції на чолі з керівництвом.

Анонімне повідомлення про виявлене тіло надійшло до поліції 13 квітня. На місці пригоди слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції з керівництвом дійсно виявила тіло чоловіка з явними ознаками насильницької смерті.
 
Оперативники провели подворові обходи, опитали можливих свідків пригоди і в результаті «по гарячих слідах» вийшли на підозрюваного і розкрили вбивство.
Встановлено, що тиждень тому під час спільного розпиття алкоголю чоловік посварився із знайомою жінкою. Вона вирішила поквитатися з кривдником – кілька разів вдарила його графином по голові.
 
Чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму та помер від крововиливу в мозок. Жінка у скоєному зізналася та надала правдиві свідчення.
 
Вона затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство) - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
Триває досудове розслідування.

Сектор комунікацій
поліції Чернігівської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: