Завантаження ...
banner

Протестувати проти подорожчання проїзду прийшло...п'ятеро ніжинців

Резонансне прийняття рішення щодо підвищення вартості проїзду в міському транспорті не на жарт стурбувало населення та викликало справжню хвилю обурення

Протест, підвищення тарифів на проїзд


Резонансне прийняття рішення щодо підвищення вартості проїзду в міському транспорті не на жарт стурбувало населення та викликало справжню хвилю обурення. 

Через соціальні мережі активні дописувачі закликали містян до протесту, домовлялися, що в день прийняття фатального для міста рішення 18 травня прийдуть на засідання виконкому та висловлять свою громадянську позицію. Здавалося, так і буде. Невдоволених було багато, обурення теж.
 
Проте… не склалося. Чи то в ніжинців було забагато справ, чи відсутнє бажання комусь щось доводити, стояти на своєму, однак на засідання виконкому прийшло… аж 5 чоловік. Спочатку це була невеличка група з трьох жінок та одного молодика. Послухавши про що говорять учасники виконкому (чи то нудно було, чи виною було відчуття безпомічності й розчарування, що мала групка активних нічого не вирішить), протестанти почали потроху розходитись. 
 
Із маленької групи пішла одна жінка, а згодом за нею зал покинули двоє. Через деякий час туди ввійшов ще один протестувальник. 

Їх було двоє, сиділи до кінця. Мабуть, теж подумали, що один у полі - не воїн, та після закінчення засідання покинули стіни міськвиконкому, так нічого й не сказавши. Пішли мовчки та, мабуть, розчаровані. Ось такий він, протест по-ніжинськи.

Читайте також: Ніжинці протестуватимуть проти підвищення ціни на проїзд

Цікаво, наскільки потрібно піднімати ціну на проїзд та який повинен бути “суспільний землетрус”, щоб ніжинці були готові до діалогу з владою, а не тільки могли висловлювати свій протест через соцмережі. 


Протест, підвищення, проїзд

Протест, підвищення, проїзд

Протест, підвищення проїзду



Юлія Солдатенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: