Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині п'яний водій, збивши 16-річну дівчину, поїхав додому спати

13 травня о 21:50 в селі Дмитрівка Бахмацького району сталася ДТП. Водій невстановленого автомобіля збив 16-річну дівчину, яка рухалась в попутному напрямку з автомобілем по узбіччю, та залишив місце події

ДТП


13 травня о 21:50 в селі Дмитрівка Бахмацького району сталася ДТП. Водій невстановленого автомобіля збив 16-річну дівчину, яка рухалась в попутному напрямку з автомобілем по узбіччю, та залишив місце події.

Про це повідомили у відділі Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.
 
Одразу після надходження інформації про дорожньо-транспортну пригоду були зорієнтовані наряди поліції, що відповідають за безпеку дорожнього руху. Прибувши на місце події, працівники Бахмацького райвідділу поліції встановили свідків автопригоди. Свідчення людей та самої потерпілої вказували на причетність до дорожньо-транспортної пригоди автомобіля марки «Москвич».
 
Протягом короткого часу «вартові доріг» вийшли на слід втікача. Автівка з механічними пошкодженнями капоту та залишками крові була знайдена в одному з дворів села Дмитрівка. Власник подвір’я пояснив, що автівку в нього залишив його кум, який проживає на сусідній вулиці.
 
Після декількох спроб віднайти водія, правоохоронці все ж таки знайшли його.
 
30-річний горе-водій спав вдома. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він не став заперечувати свою причетність до автопригоди та дав правдиві свідчення.
 
Постраждала дівчинка з діагнозом струс головного мозку, закрито-черепна мозкова травма голови, чисельні забої всього тулуба доставлена на лікування до Бахмацької лікарні.
 
Автомобіль затриманий та доставлений на арештмайдан.
 
Дана подія занесена до Єдиного реєстру досудового розслідування.

Високий Вал
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: