Завантаження ...
banner
banner

Біля Крапивного сталася ДТП

21 травня біля села Крапивне Ніжинського району о пів на 11 годину водій автомобіля "Volkswagen Passat" не справився з керуванням, виїхав на узбіччя та здійснив зіткнення з придорожнім деревом


21 травня біля села Крапивне Ніжинського району о пів на 11 годину водій автомобіля "Volkswagen Passat" не справився з керуванням, виїхав на узбіччя та здійснив зіткнення з придорожнім деревом.

Водій отримав тілесні ушкодження.

Окрім того, минулої доби сталося ще кілька ДТП. 

Водій мотоцикла «Musstang Vista» у стані алкогольного сп’яніння не вибрав безпечної швидкості руху та здійснив зіткнення із залізобетонною опорою. Це сталося в смт Добрянка Ріпкинського району о 20 годині 21 травня. Всупереч деяким повір’ям і приказкам, без травм не обійшлося.

В смт Березна Менського району о 21 годині водій автомобіля "Citroen Berlingo", перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем ЗАЗ-110307. Обидва водії та два пасажири отримали тілесні ушкодження.
 
В м. Бахмач на вул. Соборності о 14 год. водій скутера "Grand Prix" здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження.

svoboda.fm
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: