Завантаження ...
banner
banner

Як ніжинцям зекономити на відпустці?

Наближення літнього відпускного сезону змушує українців шукати нові методи економії. Експерти туристичної індустрії розказують, де в Україні можна дешево відпочити та як зекономити жителям Чернігівщини


Наближення літнього відпускного сезону змушує українців шукати нові методи економії. Експерти туристичної індустрії розказують, де в Україні можна дешево відпочити та як зекономити жителям Чернігівщини. 

Зекономити на морському відпочинку можна забронювавши номер в низький туристичний сезон – на червень чи вересень. В цей час, готелі тут знижують прайсову вартість розміщення до -50%, стверджує портал акцій і розпродажів Скидочник. Так, в перший місяць літа доступним є недорогий відпочинок в Одесі і відпочити за 250 грн в добу на двох.
 
Аналогічна ситуація спостерігається й в Карпатах. Усі 3 місяці літа в Закарпатті (Славському, Яремче, Татареві і Драгобраті) панує низький сезон, а тому кількість відпочиваючих і загальний рівень цін тут набагато нижчий, ніж взимку. До прикладу, сьогодні можна забронювати номер в Буковелі від 200 грн на добу для двох осіб.
 
Найдешевше відпочити біля моря, в Україні можна в Херсонській, Запорізькій і Миколаївській областях. В Бердянську, Генічеську чи Кирилівці, є можливість знайти дешеве житло навіть у піковий літній сезон – в липні та серпні. Середній рівень цін на розміщення в готелях і базах відпочинку тут становить 100-200 грн на одного в добу, що доступно для більшості бюджетних туристів. Найменші ціни у приватному секторі, однак і рівень сервісу мінімальний.
 
Щоб відпустка менше вдарила по сімейному бюджету, експерти радять почати підготовку заздалегідь, щоб не купувати одяг (купальники, босоніжки, пляжні аксесуари) в піковий сезон та в дорогих нових колекціях. Місце проживання також варто обирати вже зараз, навіть якщо плануєте поїздку на кінець серпня, адже найвигідніші пропозиції бронюють першими і переважно постійні гості готелів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: