Завантаження ...
banner
banner

За вбивство охоронця фермерського господарства ніжинець отримав 15 років

Судом першої інстанції підтримано позицію державного обвинувача та засуджено мешканця Ніжина за розбійний напад та умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів

Вбивство, кримінал, суд, прокуратура


Судом першої інстанції підтримано позицію державного обвинувача та засуджено мешканця Ніжина за розбійний напад та умисне вбивство,  вчинене з корисливих мотивів (ч. 4 ст. 187,  п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України). 

Як встановлено, в січні 2017 року двадцятип’ятирічний зловмисник проникнувши на територію одного з фермерських господарств Ніжинського району, з метою заволодіння чужим майном, здійснив напад на охоронця, який на той час здійснював охорону вказаного господарства, та за допомогою сокири завдав останньому не менше 22 ударів в область голови. 
 
Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці. 
 
Продовжуючи свої злочинні дії, зловмисник  проник до приміщення цеху напівфабрикатів, який розташований на території фермерського господарства та заволодівши грошовими коштами зник з місця вчинення злочину.
 
Завдяки належному та дієвому процесуального керівництву Ніжинської місцевої прокуратури злочин розкрито за умов неочевидності, особу зловмисника встановлено та притягнуто до відповідальності. 
 
Вироком суду обвинуваченому призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: