Завантаження ...
banner
banner

Ех, раз і ще раз, ще багато раз...Бренд Ніжина знову не затвердили

У Ніжині до сих пір не можуть обрати бренд міста. “Ламають голову” над цим вже близько року. Здавалося б, усе вже йде до свого логічного завершення, адже обрали три фінальних варіанти й потенційного переможця

Бренд Ніжина


У Ніжині до сих пір не можуть обрати бренд міста. “Ламають голову” над цим вже близько року. Здавалося б, усе вже йде до свого логічного завершення, адже обрали три фінальних варіанти й потенційного переможця, однак справа поки що “зависла в повітрі”. Питання доопрацьовують, а результату досі нема ніякого.

Читайте також: Бренд міста не затвердили. Обиратимуть самі депутати

Вирішували долю бренду Ніжина й 24 травня на 25 сесії міської ради. Депутатам не до вподоби його зовнішній вигляд. Хтось вважав бренд застарілим, незрозумілим, бляклим, взагалі робочим малюнком, а не макетом, який не відповідав сучасним вимогам та тенденціям. “Чому немає Георгія Побідоносця та огірка як символа міста, що це за шпилі та фортеця, хрест на малюнку - це на здоров'я чи за упокій?” - сіялися звідусюди питання та заперечення з залу. 
 
Інші ж сходились на тому, що бренд потрібно приймати, адже на сьогоднішній день це найкраще, що могла створити громада за вже тривалий проміжок часу. 


Бренд Ніжина


“По-перше, це дійсно громадський проект. Я як член комісії, яка працювала над вибором бренду Ніжина, ретельно вивчав практику інших міст. Без конфліктних та суперечливих ситуацій не обходилось. Ми долучили міську громаду, кращі сили Ніжина мали можливість взяти участь у його розробці. Тож маємо те, що маємо. Потрібно поважати результати цієї роботи, якою б вона не була”, - наголосив директор Ніжинського краєзнавчого музею й депутат міської ради Геннадій Дудченко. 

Пропонували навіть скасувати результати й розпочати новий конкурс чи зробити рейтингове голосування в сесійній залі. Прозвучала думка й зробити бренд міста хоч трохи кольоровим.
 
Усе ж питання знову відправили на доопрацювання з усіма зауваженнями та побажаннями. Тож далі буде, чекаємо нових результатів та зрушень...
Бренд Ніжина
 

Бренд Ніжина

Бренд Ніжина

Бренд Ніжина

Бренд Ніжина

Бренд Ніжина

Бренд Ніжина

Бренд Ніжина

Бренд Ніжина

Бренд Ніжина


Юлія Солдатенко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: