Завантаження ...
banner

Ніжинці вибороли 5 місце на Всеукраїнській "Гонці націй"

Фото.Відео.
"Біжи, пливи, лети" - під таким гаслом 20-21 травня на мототреку в Пирогово проходили Всеукраїнські забіги з перешкодами "Гонка націй", на яких зібралося понад тисяча спортсменів зі всієї України


"Біжи, пливи, лети" - під таким гаслом 20-21 травня на мототреку в Пирогово проходили Всеукраїнські забіги з перешкодами "Гонка націй" ("Race Nation"), на яких зібралося понад тисяча спортсменів зі всієї України, щоб випробувати свої сили в екстремальних умовах. 

Це вже дванадцята "Гонка" за третій рік. "Race Nation" – масштабні змагання з перешкодами, аналогів яких в Україні ще не було. Основною метою цього унікального спортивного заходу є оздоровлення нації, пропагування здорового способу життя, зміцнення духу та покращення фізичної підготовки українців.

Цього року в "Гонці націй" брали участь і ніжинці. Забіги відбувалися за системою хвиль. Щопівгодини стартувало ледь чи не 200 учасників, кожен біг у своїй категорії, на яку зареєструвався заздалегідь. 

Ніжинська команда "Колосок" у складі Владислава Поливка, Оксани Поливко, Олександра Патєхи, Вікторії Патєхи, Дмитра Малаша (у команді, але не ніжинець) бігла 5 км, подолавши 20 перешкод (вода, пісок, багнюка, колоди). У їхньому забігу брало участь 12 команд. Хоча "колоски" були вперше на "Гонці", проте гідно вибороли 5 місце, показавши жагу до перемоги, згуртованість та витривалість. 



"Родзинкою" цьогорічних змагань був басейн зі спеціально охолодженою водою. 

"Могли не встигнути на забіги, оскільки пізно зареєструвались (треба було місяців за три, а ми зареєструвались лише за місяць). Захід був дуже масовим, було багато бажаючих. Враження переповнюють, емоції зашкалюють. Звичайно, важко було бігти. Але вже на фініші хотілося й танцювати. Пишалися собою, що змогли подолати таку дистанцію та витримати всі перешкоди. Ноги вже не болять, тож думаємо про те, щоб і в подальшому випробувати свої сили в наступній "Гонці націй", - ділиться з редакцією mynizhyn.com Оксана Поливко. 

За подолання дистанцій кожен учасник отримав медаль, адже "Race Nation" - передусім змагання не один проти одного, а перемога над собою. 
 



Гонка націй









Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: