Завантаження ...
banner
banner

Матюклива директорка школи з Чернігова прославилась в Інтернеті

Вчора, 30 травня, у Чернігові сталася комічна і сумна історія одночасно. У мережі з’явився відеозапис приватної розмови директорки школи з дружиною журналіста, який написав на своїй сторінці у Фейсбуці те, що їй не сподобалося



Вчора, 30 травня, у Чернігові сталася комічна і сумна історія одночасно. У мережі з’явився відеозапис приватної розмови директорки школи з дружиною журналіста, який написав на своїй сторінці у Фейсбуці те, що їй не сподобалося.

- Отакої!!! Дізнався, що на мене написали заяву до прокуратури. Директор чернігівської школи-ліцею №32 Людмила Тарасюк просить компетентні органи «вжити заходів» щодо мене. Почитав безсмертне творіння пані директорки, тепер не знаю що й робити. Мабуть, сухарі сушити піду J. Історія - така. В березні цього року я написав пост у ФБ про те, що в одній з чернігівських шкіл учень збив з ніг вчительку. Вона отримала закриту черепно-мозкову травму та ушкодження хребта.
 
Цю інформацію мені повідав один з батьків, що водить дитину до цієї школи. Ця подія привернула мою увагу, бо не рідко подібні інциденти адміністрацією школи замовчуються. Керівництво зазвичай не горить бажанням оформлювати потерпілим виробничу травму. Власне, про це і про те чи буде покарано учня-бешкетника я написав у мережі. І тут понеслося!!!
 
В цій школі має необережність працювати моя дружина. Тож увесь свій «праведний» гнів Людмила Тарасюк спрямувала на неї. Мовляв, як це вона посміла розпатякати мені про такий непривабливий інцидент! А про те що під час визначення джерела «витоку інформації» сталася помилка, пані директорка й чути не хотіла. Як у цій школі вміють цькувати людей – це тема окремого опусу.
 
Тож, аби вгамувати пил шкільної «імператриці» мені довелося написати їй повідомлення про те, що її поведінка не гідна високої посади керівника навчального закладу. Усі питання і претензії я просив адресувати мені особисто і не чіпати дружину.
 
В протилежному випадку я пообіцяв залучити до з’ясувань наших стосунків правоохоронців. Їй-богу, жодних намірів робити цей конфлікт публічним у мене не було.!!! Та, вочевидь, Людмила Василівна має іншу думку. Тепер виявляється, у всіх бідах школи №32 винуватий Ігор Левенок! А як же? Це ж я розсилав відео бійки школярок і «запросив» до Чернігова усі світові ЗМІ, аби ці «падлюки» зіпсували репутацію такого чудового навчального закладу J. От і накатала керівниця спересердя заяву на мене.
 
Ну і звісно ж моя дружина мусила прослухати цикл «виховних бесід» в її виконанні. Про них вона теж у заяві згадала як про такі, що носили «діловий і толерантний характер». J Ну, не знаю, Людмила Василівно, що тут і сказати...Тут, мабуть краще один раз почути ніж сто разів прочитати...Нехай, вашим діловим якостям оцінку дає тепер ваше керівництво Vasyl BiloguraВладислав Атрошенко Олександр Ломако Olga Khonich. В мене тільки прохання до дорослих. Коли будете слухати, то дітей відведіть до іншої кімнати, бо ж стиль розмови у директора аж занадто специфічний, - написав на своїй сторінці у Фейсбук журналіст Ігор Левенок.

Увага! На аудіозаписі присутня ненормативна лексика!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: