Завантаження ...
banner

Місто професій: як маленькі ніжинці ходили на роботу та отримували зарплату

Фото.
Першого червня з нагоди святкування Дня захисту дітей юні ніжинці змогли відчути себе дорослими, отримати власний паспорт, випробувати себе у якійсь професії, заробити гроші та купити солодощі


Першого червня з нагоди святкування Дня захисту дітей юні ніжинці змогли відчути себе дорослими, отримати власний паспорт, випробувати себе у якійсь професії, заробити гроші та купити солодощі. 

Пополудні у парку імені Т. Шевченка за ініціативи жіночого фітнес-клубу "FitCurves", служби в справах дітей та молоді проходив незвичний захід "Місто професій". До участі відгукнулися комерційні та державні організації: «Ощадбанк», інтернет-провайдер «Дата груп», ТОВ «Дата Колл», ТОВ «Ніжинський хліб», таксі «JOKER 3933», Центр розвитку для дітей «Step by step», морозиво «Рудь», правоохоронці, громадська організація «Червоний хрест», Центр зайнятості та Ніжинський професійний ліцей побуту та сервісу №2.

На вході до імпровізованого містечка дитина отримувала паспорт, що дало їй можливість «влаштуватися на роботу», виконавши необхідні завдання та пройшовши попередній майстер-клас від справжніх професіоналів. За якісно виконану роботу маленькі «працівники» отримували нагороду – зарплатню, яку витрачали в "крамниці" солодощів та подарунків.













































































































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: