Завантаження ...
banner
banner

Творчі колективи Ніжинщини "назвітували" на допомогу дітям

1 червня заступник голови райдерж адміністрації Оксана Мелашенко побувала у дитячому відділенні Ніжинської центральної районної лікарні


1 червня заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко побувала у дитячому відділенні Ніжинської центральної районної лікарні. Метою її візиту була передача коштів, зібраних під час звіту творчих колективів Ніжинського району, який відбувся 25 травня. 

Цьогорічний звіт був благодійним. Усі бажаючі мали змогу не лише насолодитися виступами та роботами творчих колективів Ніжинського району, а й приєднатися до благородної справи – допомогти дітям, котрі знаходяться у складних життєвих обставинах і перебувають на лікуванні у дитячому відділенні Ніжинської ЦРЛ, а саме, на їх харчування та засоби гігієни.

У присутності головного лікаря Ніжинської ЦРЛ Юрія Солодька всі зібрані кошти від концерту Оксана Миколаївна передала завідуючій дитячим відділенням Тетяні Большак, яка в свою чергу щиро подякувала за турботу про дітей всім небайдужим, хто долучився до цієї благородної справи.



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: