Завантаження ...
banner
banner

У Чернігові відкрили пляжний сезон. «Золотий берег» не впізнати

Фото.Відео
З відкриття пляжного сезону при плюс 9 не жартував лише лінивий. Але організаторів погода не налякала, вони також вирішили подивитися на цю ситуацію з гумором і відкриття вдалося. А все тому що «Золотий берег» - це вже не пляж. Точніше не лише пляж

Золотий берег, Чернігів


З відкриття пляжного сезону при плюс 9 не жартував лише лінивий. Але організаторів погода не налякала, вони також вирішили подивитися на цю ситуацію з гумором і відкриття вдалося. А все тому що «Золотий берег» - це вже не пляж. Точніше не лише пляж.

На «Золотому березі» є все, що за нормами має бути на пляжі, а не лише благенькі грибки-парасольки, як раніше. Є урни, перевдягальні, лавочки, фонтанчики та колонки з водою. До початку цьогорічного сезону, замість старої жахливої вбиральні, встановили сучасні туалети, в яких передбачені навіть місця для людей з особливими потребами. Є місця для паркування, господарські майданчики, засіяли газонну травичку. Але є й те, чого не вимагають правила про облаштування місць відпочинку, це скоріше приємний бонус.

По темі: Міський пляж у Ніжині відкрито
 
Ярослав Куц, начальник міського управління ЖКГ: «Зробили дитячий майданчик зі сценою, вимостили місце для танців або для проведення якихось заходів. Встановили освітлення вздовж всього пляжу. Поставили ще один дитячий ігровий майданчик, зробили вхідні групи і почали робити поле для пляжного футболу та волейболу».
 
Це комплекс майданчиків для відпочинку, розваг, занять спортом, - кожен знайшов тут активність для душі. Тепер тут за будь-якої погоди є чим розважитися. Але в планах ще збільшити кількість зон відпочинку.


 
В планах зайнятися і берегоукріпленням. Бо, хоча після вирівнювання та підсипання піску, «Золотий берег» став значно рівніший, природа відвойовує територію.
 
Загалом комплекс робіт з облаштування «Золотого берега» розрахований до 2020 року. Планують облаштувати кілька місць, що діятимуть на постійній основі для перебування дітей під наглядом дорослих аніматорів. Вже зараз є сцена і місце проведення майстер-класів. В день відкриття сезону майстри обласного центру науково-технічної творчості навчали дітей гончарству, орігамі та ліпленню з тіста. Влаштували і перегони на картингах та авіа-шоу із запуском моделей літаків та ракет.
 
На інших тематичних майданчиках також розважали і дітлахів, і дорослих. Дитячо-юнацька спортивна школа №1 влаштувала катання на човнах-драконах – драгонботах. Гребли навіть депутати.
 
Міський центр туристко-оздоровчої роботи підготував квест та туристичні конкурси.
 
А найсміливіші зважилися не лише розважитися, а й засмагати та навіть купатися.
 
А погода все ж буде літньою. Вже з неділі потеплішає і настане справжній пляжний сезон.

gorod.cn.ua






























































































 

Фото Володимир Коваль
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: