Завантаження ...
banner
banner

Араби у Чернігові вироблятимуть карети «швидкої» допомоги

Арабська компанія «NAFFCO», яка є провідним у світі виробником протипожежного обладнання, має намір відкрити у Чернігові завод. Як повідомив в ефірі обласного радіо голова ОДА Валерій Куліч, інвестор планує випускати на заводі також і машини «швидкої» допомоги


протипожежне обладнання, швидка допомога, араби, пожежна,NAFFCO


Арабська компанія «NAFFCO», яка є провідним у світі виробником протипожежного обладнання, має намір відкрити у Чернігові завод.  

Як повідомив в ефірі обласного радіо голова ОДА Валерій Куліч, інвестор планує випускати на заводі також і машини «швидкої» допомоги.
 
«Ми, безумовно, зацікавлені в тому, щоб цей інвестор – одна із найбільших компаній у світі в своїй галузі – створив підприємство на Чернігівщині. Адже планується доволі потужне виробництво протипожежного обладнання і навіть машин «швидкої» допомоги», – зазначив він.
 
За словами Куліча, реалізація проекту не вплине негативно на ті підприємства протипожежної галузі, які вже діють на Чернігівщині, зокрема, у Прилуцькому районі.

Я думаю, що ні, бо у тієї компанії, яка планує будувати завод, дещо інший спектр діяльності і «глибше» виробництво. У Прилуках пожежні машини збирають на готових базах. А перспективний інвестор виробляє обладнання – гідранти, помпи і таке інше. Ну, і власні машини – ті ж самі «швидкі». Тому, думаю, таке виробництво не матиме негативного впливу на існуючі підприємства, а , можливо, навпаки – доповнить їх», - сказав Куліч.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: