Завантаження ...
banner
banner

Кібербезпеки навчатимуть в українських вишах

В умовах російської агресії гостро відчувається потреба у фахівцях з кібербезпеки. Національне агентство забезпечення якості вищої освіти погодило стандарт вищої освіти для спеціальності «Кібербезпека». Про це повідомили в Міністерстві освіти і науки України



В умовах російської агресії гостро відчувається потреба у фахівцях з кібербезпеки.

Національне агентство забезпечення якості вищої освіти погодило стандарт вищої освіти для спеціальності «Кібербезпека». Про це повідомили в Міністерстві освіти і науки України.

«В умовах російської агресії ми гостро відчуваємо потребу в фахівцях з кібербезпеки. Затвердження нового стандарту дозволить нам готувати фахівців високого рівня, готових застосовувати отримані знання в реальних умовах і реагувати на виклики часу. Для цього також буде розроблена типова освітня програма », – розповів перший заступник міністра освіти і науки України Володимир Ковтунець.
 
Зараз вже підготовлено відповідний проект наказу затвердження стандарту спеціальності «Кібербезпека» бакалаврського рівня. Передбачається, що він буде введений в дію з 2017-2018 навчального року.

Час Чернігівський 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: