Завантаження ...
banner
banner

У Чернігові шукають поліцейських

В управлінні патрульної поліції у Чернігові стартує додатковий набір поліцейських. Про це сьогодні, 12 червня, повідомив на брифінгу начальник патрульної поліції Чернігова Олександр Леонов


В управлінні патрульної поліції у Чернігові  стартує додатковий набір поліцейських. Про це сьогодні, 12 червня, повідомив на брифінгу начальник патрульної поліції Чернігова Олександр Леонов.

Прийом документів триватиме до 1 липня, відбиратимуть 127 новобранців.
 
За словами начальника головного управління Нацполіціі в Чернігівській області Едуарда Альохіна, додатковий набір пов'язаний з запуском так званої дорожньої поліції, яка працюватиме на Московській та Гомельській трасах.

Зараз патрульна поліція Чернігова нараховує більше 200 патрульних, але вони працюють лише по місту.
Їздитимуть нові патрульні на гібридних Mitsubishi Outlander PHEV, нещодавно закуплених за «кіотські» гроші.
 
Новобранці пройдуть ті ж етапи відбору, що і їхні колеги два роки тому.  Навчання проходитиме у Чернігові і триватиме три місяці.
 
Бажаючі спробувати себе у лавах патрульної поліції треба заповнити електронну форму на офіційному сайті департаменту. Конкурсний відбір закінчується 12 вересня. Три місяці триватиме навчання.
 
Вимоги до кандидатів: вік від 20-35 років, наявність водійських прав категорії "В", українське громадянство і хороша фізична форма.

val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: