Завантаження ...
banner
banner

Про п'ятирічного Сашка, над яким жорстоко знущалася рідна мати, знімуть продовження історії

Моторошна історія 5-річного Сашка з Чернігівщини, якого регулярно била рідна мати і зробила його вигнанцем у сім'ї, вийшла в ефірі каналу «Україна» в програмі «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим 7 червня



Моторошна історія 5-річного Сашка з Чернігівщини, якого регулярно била рідна мати і зробила його вигнанцем у сім'ї, вийшла в ефірі каналу «Україна» в програмі «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим 7 червня. Відтоді редакція ток-шоу отримала десятки тисяч повідомлень від небайдужих українців з усього світу.

У зв'язку з великим резонансом, який викликала важка доля маленької дитини, команда «Говорить Україна» вирішила зняти продовження історії про Сашу.
 
«Нам просто нереально порахувати кількість всіх, хто звернувся з пропозицією допомогти маленькому Саші. Люди пропонують і гроші, і одяг, і солодощі. У перші дні ж пропонували просто зварити суп і спекти пиріжки, щоб малюк спробував домашньої їжі. Є жінка, яка хоче дати свою квартиру в Харкові старшому брату Юрі та готова навіть комуналку оплачувати», – розповідає шеф-редактор програми «Говорить Україна» Оксана Сябро.

Читайте також: Нелюдські знущання над дитиною з Чернігівщини показали у відомому ток-шоу
 
Крім цього, за її словами, допомогти дитині хочуть навіть за кордоном: кілька людей зі США, Італії, Великобританії, Франції, Туреччини. Небайдужі люди готові взяти Сашу до себе на літню відпустку і все оплатити. Зголосилися на допомогу також і публічні особи, серед яких співак Вася Бондарчук.
 
Продюсер каналу «Україна» Юлія Охріменко уточнила, що на даний момент дитину продовжують обстежувати лікарі.
 
«Зараз Саша знаходиться в одній із Київських клінік. Йому продовжують проводити обстеження. Але візуально за ці кілька днів хлопчик дуже змінився. Він добре виглядає, грає з іграшками, яких у нього ніколи раніше не було. Журналісти «Говорить Україна» розповідають, що, коли в перший день йому принесли 5 пар нових шкарпеток, він і повірити не міг, що всі шкарпетки для нього», – додала Юлія Охріменко.
 
Як повідомлялося, безпосередньо в студії соціального ток-шоу країни «Говорить Україна» поліція затримала 38-річну жительку Чернігівщини, яка знущалася над своїм 5-річним сином Сашком.
 
Як вдалося з'ясувати журналістам програми, хлопчик рік жив у літній кухні, ходив у лахмітті та харчувався з собачої миски. А за шматок «людської» їжі «любляча» мати молотком вибила маленькому хлопчикові два зуба і порвала рот.
 
Варто зазначити, що за даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження за ст. 166 Кримінального кодексу України («Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п'яти років.

Час Чернігівський
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: