Завантаження ...
banner
banner

Заступник голови Верховної Ради Оксана Сироїд відвідала Ніжин

Вчора, 12 червня у великому залі виконавчого комітету відбулася зустріч депутатів міської ради та представників громадськості із Заступником Голови Верховної Ради України Оксаною Сироїд


Вчора, 12 червня у великому залі виконавчого комітету відбулася зустріч депутатів міської ради та представників громадськості із Заступником Голови Верховної Ради України Оксаною Сироїд.

В першу чергу піднімалися питання наповнення бюджету розвитку міста та пільгової політики держави: «Не одна багата держава не дозволяє собі пільги. Пільги дозволяє собі лише бідна держава, бо це дозволяє їй й далі бути бідною. Пільги – це шлях в нікуди. Більшість держав, на сьогодні, переходить на адресні допомоги», - зазначила Оксана Іванівна.

Учасників круглого столу також цікавили питання ситуації із реформуванням медицини, шляхи підвищення відповідальності та активності громадськості тощо. Пані Оксана так прокоментувала питання: «Один із шляхів підвищення відповідальності громадян – перехід на індивідуальну сплату податків.

Люди по іншому ставитимуться до міського голови та міської ради, адже вони відчуватимуть, що контролюють власні зароблені кошти». Секретар міської ради Валерій Салогуб додав: «Максимальна прозорість та відкритість є запорукою діалогу між владою та громадою. Особливо це стосується бюджету міста. Щодо нашого досвіду, зазначу, - всі видатки і доходи максимально оприлюднені на офіційному сайті міської ради, де кожен громадянин має цілодобовий доступ до інформації про рух бюджетних коштів».







Відділ інформаційно-аналітичної роботи
та комунікацій з громадськістю
виконавчого комітету Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: