Завантаження ...
banner

Для дитячого офтальмологічного кабінету купили нове обладнання

Минулого року в дитячій поліклініці відкрився дитячий офтальмологічний кабінет. Для корекції зору була закуплена та встановлена необхідна апаратура

Дитячий офтальмологічний кабінет, кольоротест
 

Минулого року в дитячій поліклініці відкрився дитячий офтальмологічний кабінет. Для корекції зору була закуплена та встановлена необхідна апаратура. 

Детальніше про це можна почитати за посиланням
 
Нещодавно  за рахунок  благодійних внесків батьків, тих дітей, що займаються в кабінеті, та за сприяння громадської організації "Соломія" придбано ще кілька приладів для корекції зору.

Зокрема було куплено кольоротест за 3 500 грн, лінійки скіаскопічні за 3 745 грн, і лікувально-діагностична комп’ютерна програма «Клинок» за 3 500 грн. Сумарно було витрачено 10 745 гривень.

Як і раніше у офтальмологічному кабінеті займаються діти з Ніжина, що мають проблеми з зором.

Наразі кабінет ще недоукомплектований, для його повноцінного функціонування потрібно придбати таке обладання: "Бівізіотренер", "Форбіс", "Амблікор", набір офтальмологічний, АМО-АТОС з приставкою "Амбіліо".

Тож, висловлюємо вдячність всім хто допоміг фінансово.  

Якщо ж ви маєте можливість допомогти в купівлі необхідного обладнання, або надалі допомагати, тим хто цього потребує, можететь звератися до голови Громадської організації "Соломія" Тетяни Близнюк. Тел. 068 814 8600 


Дитячий офтальмологічний кабінет, кольоротест

Дитячий офтальмологічний кабінет, кольоротест

Дитячий офтальмологічний кабінет, кольоротест


 

mynizhyn.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: