Завантаження ...
banner
banner

Перший малюнок на стіні дитячої поліклініки вже готовий

Над його створення на протязі трьох тижнів працювала народна майстриня декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва Ніжина Олена П’ятачук


Над його створення на протязі трьох тижнів працювала народна майстриня декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва Ніжина Олена Пятачук, яка у зв’язку з особистими обставинами їде з міста. 

Враховуючи ці обставини депутат Ніжинської міської ради фракції «Об’єднання «САМОПОМІЧ» Генадій Дудченко від імені всього осередку вручив Олені подяку за участь в проекті по розмалюванню стін дитячої поліклініки, долученні дітей до волонтерського процесу та намаганні якісно змінити наше місто.
 
Також хочемо висловити подяку депутатам Ніжинської міської ради, міському голові та медичній лабораторії «Сінево» за матеріальну допомогу на яку було закуплено фарби та інструменти необхідні для розпису поліклініки.

І звісно маленьким помічникам ніжинської майстрині Заводовському Івану, Морозовій Наталії, Сайко Ангеліні, Вороні Ользі за участь в проекті.
 
Малюнок вже почав дарувати посмішки діток, але коштів не вистачає на розмалювання двох поверхів Ніжинської дитячої поліклініки, тому якщо Ви хочете допомогти проекту звертайтесь в громадську приймальню ПП «Об’єднання «Самопоміч», що знаходиться на вулиці Московській 15-В або за номером телефону - +380 990 9412. 
 
Наступний етап розпису розпочнеться в липні.





Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: