Завантаження ...
banner
banner

На вулиці Уненізька встановили вуличне освітлення

Вчора, 15 червня, працівниками цеху з освітлення вулиць міста, комунального підприємства «ВУКГ» зроблено черговий крок в модернізації вуличного освітлення

Вчора, 15 червня, працівниками цеху з освітлення вулиць міста, комунального підприємства «ВУКГ» зроблено черговий  крок в модернізації вуличного освітлення.  

По вулиці Уненізька ( колишня Комсомольська) було встановлено  7 нових світлодіодних ліхтарів потужністю 30 W кожен. Про це повідомляє КП ВУКГ на своєму сайті Уненеж.

Світлодіодні лампи суттєво зменшують  енергоспоживання на освітлення вулиць  а якість світлового потоку збільшується в рази. Крім того, звичайні «лампочки Ілліча» мають дуже короткий термін роботи , а щоб замінити таку лампу потрібно крім залучення техніки, пального та самої праці електрика, ще й робочий час, який можна використати більш ефективніше на модернізацію освітлення певної вулиці чи на усунення пошкоджень в мережах освітлення вулиць.

Світлодіодні ліхтарі мають ресурс роботи набагато більший, мають гарантію і не потребують такого частого обслуговування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: