Завантаження ...
banner
banner

Вуличне освітлення може стати розумним

На черговій нараді керівників комунальних підприємств за участі міського голови Анатолія Лінника, його першого заступника Григорія Олійника, начальника УЖКГ та Б Анатолія Кушніренка відбулась досить цікава презентація щодо нової технології контролю за вуличним освітленням

Розумне освітлення


На черговій нараді керівників комунальних підприємств за участі міського голови Анатолія Лінника, його першого заступника Григорія Олійника, начальника УЖКГ та Б Анатолія Кушніренка відбулась досить цікава презентація щодо нової технології контролю за вуличним освітленням.

Предметом презентації стала система автоматизації вуличного освітлення, яка складається з терміналу управління та комп’ютерної програми, що здійснює керування мережами освітлення вулиць фактично з кімнати диспетчера, і при цьому не потрібно залучати техніку та бригаду електриків. 

Ця система приєднується до шафи управління вуличним освітленням і збирає всю інформацію стосовно стану освітлення по 15 параметрам. Може керувати вмиканням, вимиканням освітлення, як певного району, так і всього міста. За допомогою системи автоматизації можна запрограмувати й регулювати яскравість світіння ліхтарів, що дасть змогу освітлювати місто вночі, не споживаючи при цьому стільки електроенергії, як ввечері.

Також при роботі такої системи диспетчер зможе побачити на екрані монітора пошкодження в системі освітлення й вчасно направити туди ремонтну бригаду для усунення аварії чи будь-якого пошкодження.
 
Міська влада зацікавилась цією новою технологією автоматичного керування та доручила досконало вивчити її спеціалістам, провести економічний аналіз та, можливо, проектно-кошторисну документацію щодо застосування системи в Ніжині.


Розумне освітлення Розумне освітлення


unenizh.org.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: