Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині сталася моторошна ДТП з молоддю: 2 померло, ще 3 госпіталізовано

На Чернігівщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дві особи загинули, троє пасажирів госпіталізовані з тяжкими травмами. Про це повідомили у відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області

Поліція, ГУНП


На Чернігівщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дві особи загинули,  троє пасажирів госпіталізовані з тяжкими травмами. Про це повідомили у відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області. 

Сьогодні, 19 червня, близько 1 години ночі в селі Льгів Чернігівського району 18-річний водій, мешканець міста Чернігова, керуючи автомобілем «ВАЗ-21114» не впорався  з керуванням та на заокругленій ділянці дороги з’їхав на узбіччя, де здійснив зіткнення з придорожнім деревом.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій загинув на місці пригоди. Його 14-річна пасажирка, мешканка Чернігівського району від отриманих тілесних ушкоджень також загинула на місці пригоди.Ще троє пасажирів, 20-річна місцева мешканка отримала тілесні ушкодження та госпіталізована до неврологічного відділення районної лікарні.
 
Неповнолітні, 14-річна та 13-річна пасажири внаслідок дорожньо-транспортної пригоди отримали тяжкі тілесні ушкодження. Дівчата госпіталізовані до реанімаційного відділення Чернігівської обласної дитячої лікарні.
 
На місці пригоди працює слідчо-оперативна група. Обставини та причини ДТП з’ясовуються правоохоронними органами.

Поліція, ГУНП

Поліція, ГУНП

Високий Вал
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: