Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці, продавайте свої речі через інтернет!

У будь-якій родині завжди є що купити і завжди знайдеться що продати. Що тільки люди не роблять, коли потрібно швидко продати річ або, навпаки, знайти: і на парканах оголошення розклеюють, і через друзів-знайомих шукають


 
У будь-якій родині завжди є що купити і завжди знайдеться що продати. Що тільки люди не роблять, коли потрібно швидко продати річ або, навпаки, знайти: і на парканах оголошення розклеюють, і через друзів-знайомих шукають.

Але час іде, усе розвивається, і зараз усе більше людей продають і купують через інтернет.
Минулого року в Україні відкрилась велика, єдина дошка оголошень OBYAVA.ua.

Зараз цей сайт швидко розвивається, і все більше й більше жителів країни розміщують на ньому свої оголошення. У наш непростий час, коли питання економії сімейного бюджету стоїть особливо гостро, дошка оголошень OBYAVA.ua допомагає вигідно продати або купити товари або, приміром, знайти роботу.
 
Головною причиною успіху цього сайта є те, що розмістити своє оголошення про продаж тут можна АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО. Це може бути що завгодно: будинок, автомобіль, домашні тварини, сільськогосподарське обладнання, частина врожаю на продаж тощо. Хтось через оголошення шукає роботу, а хтось і свою половинку по життю. I знаходять, дуже часто знаходять!
 
Найбільш за все популярні розділи дошки оголошень з продажу нерухомості, пошуку роботи і як раз рубрика «Знайомства».

Люди пишуть щирі відгуки і хвалять цей сайт: хтось вигідно продав чи купив будинок, хтось знайшов нормальну роботу, а хтось знайшов і зійшовся з парою.
 
Ще одна перевага дошки оголошень OBYAVA.ua – це простота використання. Щоб розмістити своє оголошення, потрібно пройти нескладну і швидку реєстрацію, потім набрати текст свого оголошення і натиснути кнопку «розмістити». Краще, якщо свій товар ви попередньо сфотографуєте хоча б на мобільний телефон. Бо оголошення з фотографіями товару викликають більший інтерес. Це дуже зручно, дуже просто, а головне це абсолютно безкоштовно. Відправили, сидячи вдома, своє оголошення і займаєтеся своїми справами. А тим часом його вже шукають та читають тисячі людей, і когось воно точно зацікавить.
 
На цьому сайті можна й підшукати собі щось потрібне за невелику ціну. Товарів на сайті більше трьохсот тисяч, і, як правило, коштують вони дешевше, бо ж продають їх такі самі прості люди, як і ви. Отже, шукайте те, що вам потрібно, розміщуйте і надсилайте свої оголошення та заробляйте гроші. У наші непрості часи вони точно нікому не зайві!
 
Тетяна, бухгалтер, Ніжин

Довго не могли продати батьківську хату. Уже три роки, як пуста стояла, то й вигляд був не зовсім товарний. Та й часу займатися цим не було, працюємо разом із чоловіком багато, діти в інституті. Але виявилося, що на всякий товар є свій покупець. Розмістили оголошення на «Об’яві» і через три тижні вже продали хату молодій родині. Так, недорого, але нам і користь, і клопоту майже ніякого.
 
Василь, водій, Ріпки

З роботою важко, самі знаєте. Після скорочення останні півроку без успіху шукав нову роботу. Маю нормальний водійський стаж та і з технікою «на ти». Порадили знайомі цей сайт. Сам розмістив там декілька оголошень, а потім у розділі про роботу знайшов оголошення фірми, де шукали водія з досвідом. Написав їм, потім з’їздив, побалакав, і ось уже три місяці, як працюю.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: