Завантаження ...
banner
banner

Крадія інтернет-кабелю затримано

На черговій щотижневій нараді представник поліції розповіла про кримінальні правопорушення та іннші події. Минулого тижня було розпочато 25 кримінальних проваджень


 


На черговій щотижневій нараді представник поліції розповіла про кримінальні правопорушення та іннші події. Минулого тижня було розпочато 25 кримінальних проваджень. 

Так, з 10 по 16 червня задокументовано два зберігання наркотичних речовин.Зокрема на вулиці Шевченка біля кафе "Прохолода" було виявлено підозрілого чоловіка, в нього  вилучено наркотичну речовину.
 
13 червня до поліції надійшло повідомлення, що особа в стані алкогольного сп'яніння перебуває на вулиці і можливо потребує допомоги. Цей чоловік називати себе відмовився і був доставлений до відділку поліцію. Для освідування його доставили в ніжинську районну лікарню. Після виходу з лікарні чоловік підійшов до службового автомобілю і рукою розбив лобове скло.
 
Що ж до крадіжки інтернет-кабелю, то затримали чоловіка, який вчиняв крадіжки кабелю, затриманий підозрюється у вчиненні 19 фактів крадіжок.

Затримали злодія на горищі разом з двома мішками нарізаного кабелю. Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: