Завантаження ...
banner

На День Конституції у Ніжині відбудеться патріотичний велопробіг

У Ніжині до Дня Молоді та Дня Конституції України за ініціативою народного депутата України Олександра Кодоли відбудеться третій патріотичний велопробіг


У Ніжині до Дня Молоді та Дня Конституції України за ініціативою народного депутата України Олександра Кодоли відбудеться третій патріотичний велопробіг.  

Ініціатива депутата стала дуже популярною у любителів здорового способу життя та велоспорту у місті. Тому з кожним роком кількість бажаючих тільки збільшується. Наприклад, минулого року у заході  взяли участь понад  200 ніжинців, від дошкільнят до пенсіонерів. Стартувавши опівдні від будівлі міської ради на площі ім. І. Франка, велосипедисти подолали відстань 5 км  вулицями міста, і фінішували через півгодини на місці старту.
 
Дата проведення: середа 28 червня
Початок:  11: 00. Збір та реєстрація учасників на площі імені Івана Франка о 10:30.
 
Маршрут руху:
пл. ім. І. Франка, вул. Шевченка, вул. Генерала Корчагіна, вул. Незалежності, вул. Василівська, вул. Покровська, вул. Набережно-Вороб’ївська вул. Московська, вул. Набережна, пл. ім. І. Франка.
 
Після завершення велопробігу на площі імені Івана Франка відбудеться традиційне відзначення учасників в різних номінаціях. Серед учасників вітається патріотична та національна символіка.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: