Завантаження ...
banner
banner

Преображенська зі світлом

Цехом з освітлення вулиць міста, комунального підприємства «ВУКГ» проведено модернізацію освітлення по вулиці Преображенська. Вона є однією з центральних вулиць Ніжина і давно потребувала освітлення


Цехом з освітлення вулиць міста, комунального підприємства «ВУКГ» проведено модернізацію освітлення по вулиці Преображенська. Вона є однією з центральних вулиць Ніжина і давно потребувала освітлення.

Було встановлено 12 нових та сучасних світлодіодних ліхтарів EVRO HELIOS. Таки світильники мають економне споживання електроенергії, підвищену міцність корпусу і антикорозійне покриття, надміцне скло, тривалий термін експлуатації, високу передачу кольору і відмінну якість світла. Таки характеристики дозволять максимально комфортно і надійно освітити вулицю або іншу територію на відкритому повітрі.

До того ж корпус електричного освітлювального приладу має підвищений ступінь захисту від проникнення твердих і рідких сторонніх предметів і речовин, регламентований міжнародними правилами експлуатації електроприладів.
 
В ході робіт було демонтовано старі та іржаві ліхтарі. 
 
Також вже сучасне освітлення мають вулиця Петровського та провулок Прорізний. Тепер черги на встановлення лінії освітлення дочекалась вулиця Г. Сковороди.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: