Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині поліція затримала "цілителів" за підозрою у вбивстві зниклого подружжя

Зниклу в Києві молоду пару знайшли мертвою на Чернігівщині. Родичі їх поки що не упізнали, тож поліція наразі не вказує прізвищ. Однак, у повідомленні описує випадок, що стався тиждень тому із подружжям Віталія та Ольги Зубенків


Зниклу в Києві молоду пару знайшли мертвою на Чернігівщині. Родичі їх поки що не упізнали, тож поліція наразі не вказує прізвищ. Однак, у повідомленні описує випадок, що стався тиждень тому із подружжям Віталія та Ольги Зубенків.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції, за підозрою у вчиненні цього злочину вже затримано двох осіб. Вийти на їхній слід допоміг останній телефонний дзвінок, яке подружжя здійснювало з Чернігівщини.

"Чоловіка побили до смерті, а на тілі жінки виявили ножові поранення. У вбивстві молодих людей поліція підозрює уродженця Чернігівщини та його знайому", - написала на Facebook речниця київської поліції Оксана Блищик.
 
Правоохоронцями попередньо встановлено, що подружня пара тривалий час не могла мати дітей.
 
"У результаті вони познайомилися із чоловіком, який за допомогою магії пообіцяв їм допомогти, - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко. - Коли вони за попередньою домовленістю приїхали на Чернігівщину, зловмисник-шахрай вбив чоловіка і жінку та закопав тіла біля ферми".
 
Як інформує прес-служба Нацполіції, спочатку співробітники карного розшуку поліції Києва оперативно вийшли на слід його спільниці, яку затримали неподалік від місця події. Самого ж підозрюваного у вбивстві виявили і затримали на базі відпочинку у Черкаській області. Зараз із ними спілкуються слідчі. За вбивство двох людей їм обом загрожує до 15-ти років позбавлення волі або ж довічне увʼязнення.
 
У затриманих вилучили окультну літературу, амулети та різноманітні ритуальні предмети.
 
Перевіряється можлива причетність цих осіб до інших подібних злочинів.














 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: