Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині п'яні чоловіки перевозили наркотики на мопеді

На Чернігівщині правоохоронці зупинили водія, який порушив правила дорожнього руху, а при огляді у порушника виявили наркотичні засоби. Про це повідомили у відділі управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області


На Чернігівщині правоохоронці зупинили водія, який порушив правила дорожнього руху, а при огляді у порушника виявили наркотичні засоби.

Про це повідомили у відділі управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області.
 
24 червня близько 23:30 поліцейські Ніжинського відділу поліції здійснюючи патрулювання автодороги Чернігів-Прилуки-Пирятин, за порушення правил дорожнього руху зупинили мопед «HONDA» під керуванням 36-річного мешканця Ічнянського району. Водій та його пасажир перебували в стані алкогольного сп’яніння.
 
Під час перевірки документів правоохоронці помітили, що водій та його 39-річний пасажир помітно хвилювалися. При поверхневому огляді поліцейські виявили дерев’яний ящик, в якому знаходилась подрібнена речовина зеленого кольору, схожа на коноплі.
 
У відношенні водія складений адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 «Керування транспортним засобом особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 Вилучені речовини направлено для проведення експертизи.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: