Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині будують елеватор, що працюватиме без газу

«Баришівська зернова компанія» (Grain Alliance) півтора місяці будує елеватор в місті Ніжин Чернігівської області. Запустити новий зерносховище в експлуатацію планують до початку вересня нинішнього року

Фото з мережі

«Баришівська зернова компанія» (Grain Alliance) півтора місяці будує елеватор в місті Ніжин Чернігівської області. Запустити новий зерносховище в експлуатацію планують до початку вересня нинішнього року.

Про це передає Свобода ФМ з посиланням на elevatorist.com

Про це під час «АгроЕкспедіції Пшениця 2017» повідомив генеральний виконавчий директор Grain Alliance Євген Радовенюк. За його словами, цей елеватор буде першим підприємством, яке повністю працює на альтернативному паливі.
 
«Елеватор буде цікавий тим, що там взагалі не буде газової труби. Тут ми вперше взяли стратегію на повну відмову від споживання природного газу. Котли підприємства будуть працювати на зерноотходах або ж пеллетах», – сказав Євген Радовенюк.
 
На елеваторі буде встановлено дві зерносушарки з теплогенераторами. Сушарки придбали у італійського виробника, а теплогенератори – в Одесі.
Потужність зберігання нового елеватора в Чернігівській області складе 72 тисячі тонн.
 
Grain Alliance планує до 2020 року збільшити потужності зі зберігання майже вдвічі.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: