Завантаження ...
banner
banner

Сквер «Театральний» буде освітлено

Нещодавно працівниками цеху з освітлення вулиць комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» розпочато цикл робіт по повному відновленню освітлення скверу «Театральний», що знаходиться на території Графського парку по вулиці Воздвиженська


Нещодавно працівниками цеху з освітлення вулиць комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» розпочато цикл робіт по повному відновленню освітлення скверу «Театральний», що знаходиться на території Графського парку по вулиці Воздвиженська. 

Працює декілька бригад електриків на чолі з головним енергетиком підприємства Віталієм Оленченко.

Також залучається спеціальна техніка підприємства. Одна бригада займається пошуком пошкоджених ліній живлення, що пролягають під землею, а інша – встановлює виготовлені на підприємстві нові стовпи під сучасні ліхтарі. За допомогою екскаватора йде прокладення нових кабелів живлення. Планується встановити на кожному стовпу по 2 сучасні світлодіодні ліхтарі марки ST – 30.
 
Також на майданчику біля озера, де традиційно проходять святкування Івана Купала, буде встановлено постійне освітлення місця, де будується сцена та розподільчий силовий щит для підключення звукового та світлового обладнання.
 
Роботи тривають.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: