Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський гурт Мрія "Життя" зняв новий кліп

Відео.
Вчора, 29 червня, ніжинські рокери "Мрія Життя" презентували кліп на композицію «Не Здавайся», оригінальна версія якої стала частиною позаминулорічного альбому «Відчуй»


Вчора, 29 червня, ніжинські рокери "Мрія Життя" презентували кліп на композицію «Не Здавайся», оригінальна версія якої стала частиною позаминулорічного альбому «Відчуй».

За словами музикантів, у цій відеороботі вони намагались показати внутрішньо прихований потенціал добра людей через призму екології.

«Своїм новим кліпом ми хотіли сказати, що природа такий же живий організм, як і усі ми. Світ природи через серце і розум дитини здатен впливати на людей. Бо саме діти помічають непомітні дорослому оку речі», – розповідає Андрій Панькевич, вокаліст гурту та автор ідеї відео.
Режисером виднограю став Володимир Нянькін, оператором – Дмитро Буркотенко. Зйомки відбулися у рідному для музикантів Ніжині. Головну роль у кліпі виконав десятирічний Кирило Скирта.
 
Цікаво, що спеціально для кліпу музиканти переписали композицію, зробивши, за їхніми словами, її саунд «більш сучасним і цікавим».
 
Зазначимо, у лютому 2016 року Мрія Життя презентували дебютний відеокліп на пісню «Не Смій Падати З Ніг».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: