Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині автівка збила 6-річного хлопчика

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 червня близько 14:30 в селі Оболоння Коропського району. Попередньо встановлено, що 51-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» здійснив наїзд на 6-річного хлопчика

ДТП


Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 червня близько 14:30 в селі Оболоння Коропського району. 

Попередньо встановлено, що 51-річний місцевий мешканець, водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» здійснив наїзд на 6-річного хлопчика, який перебігав проїзну частину дороги поза межами пішохідного переходу.

Унаслідок ДТП неповнолітній отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Читайте також: На Ніжинщині потяг зіткнувся з автомобілем: є жертви
На даний час у дітей тривають довгоочікувані канікули. Більшість свого вільного часу вони проводять на вулицях, забуваючи при цьому дотримуватись правил поведінки на дорозі. Тільки з початку літа на території Чернігівської області сталося 11 дорожньо-транспортних пригод, у яких 2 неповнолітні дитини загинули, 14 дітей отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
 
Поліція звертається до батьків з проханням контролювати поведінку власних дітей та слідкувати за ними, адже одна неправильна дія - і літні канікули можуть обернутися для родини трагедією. Не забувайте постійно пояснювати й нагадувати своїм неповнолітнім дітям про основні правила поведінки на дорозі.Тільки так ми зможемо вберегти наших чад від біди на дорозі!
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: