Завантаження ...
banner

На Чернігівщині за споювання неповнолітнього чоловік поплатився життям

У Коропі батько задушив земляка, який розпивав алкоголь з його неповнолітнім сином. Як стало відомо поліції, саме споювання неповнолітнього інваліда дитинства і стало причиною смертельного конфлікту


У Коропі батько задушив земляка, який розпивав алкоголь з його неповнолітнім сином. Як стало відомо поліції, саме споювання неповнолітнього інваліда дитинства і стало причиною смертельного конфлікту. 

На початку липня до поліції надійшло повідомлення про виявлення на одній з вулиць Коропа тіла невідомого чоловіка зі слідами побиття на обличчі.  Поліція встановила особу загиблого, ним виявився житель райцентру.

Судово-медична експертиза підтвердила, що чоловіка задушили. Зі слів місцевих жителів, загиблий вживав спиртні напої разом із неповнолітнім парубком, інвалідом з дитинства. В цей час до них підійшов збентежений батько.

Він обурився, що старший чоловік споює його сина, а у якості аргументу кілька разів вдарив «старшого друга» в обличчя. Відвівши сина додому, батько повернувся, щоб остаточно з’ясувати стосунки.

Розгорілася бійка, в ході якої батько ще кілька разів вдарив чоловіка, а потім задушив. Підозрюваний у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення, йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) — карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Триває досудове розслідування. Джерело: Поліція Чернігівщини

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: