Завантаження ...
banner
banner

Вбивця вивіз знайомого на вічний відпочинок з пакетом на голові

Під час зустрічі двоє знайомих чоловіків згадали старі образи, а потім побилися. Господар відлупцював гостя палицею до смерті

Вбивство, кримінал


Під час зустрічі двоє знайомих чоловіків згадали старі образи, а потім побилися.

Господар відлупцював гостя палицею до смерті. Тіло на два дні заховав у погребі. А вночі вивіз на цвинтар. Про це повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Там, на центральному кладовищі Козельця, і було виявлене тіло невідомого чоловіка з поліетиленовим пакетом на голові. Про таке до поліції повідомили 9 липня.
 
Загиблим виявився мешканець одного з сіл району. Про насильницький характер смерті потерпілого свідчили й тілесні ушкодження на тілі: множинні садна голови та сліди крові. Пізніше судмедекспертиза констатувала смерть внаслідок перелому склепіння черепа та крововиливу в мозок.


Вбивство, труп


На пошуки вбивці були залучені найдосвідченіші оперативники, які почали розшук злочинця з подворових обходів, спілкування з сусідами та перевіркою раніше судимих громадян та підоблікового елемента. Для пошуків слідів ймовірного вбивці залучили кінолога зі службовим собакою.

Зрештою кримінальна поліція вийшла на раніше засудженого жителя Козельця, який у скоєному зізнався.
 
Чоловік розповів, що за три дні до того він приймав у себе гостя. Під час розмови на підвищених тонах виник конфлікт, який переріс у бійку. Господар як аргумент використав палицю...
 
Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу.


Вбивство, труп, кримінал


Сектор комунікації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: