Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські рятувальники визволили з халепи малу дитину

Дещо напруженими були вихідні в рятувальників Чернігівщини. Зокрема, 7 липня, у Ніжині залучались рятувальники для надання допомоги по відкриванню дверей квартири, де знаходилась 5-річна дитина

Рятувальники, дитина, Управління ДСНС


Дещо напруженими були вихідні в рятувальників Чернігівщини.

Зокрема, у п’ятницю, 7 липня, об 11:17 у Ніжині залучались рятувальники для надання допомоги по відкриванню дверей квартири, де знаходилась 5-річна дитина.
 
Про це повідомили в Управлінні ДСНС України в області.

Крім цього, у період з 6 по 7 липня на базі 5-го Державного пожежно-рятувального загону по охороні об'єктів нафтогазовидобувного комплексу (м. Прилуки) та 4-го Державного пожежно-рятувального загону (м. Ніжин) з керівниками районних пожежно-рятувальних підрозділів та особами, які виконують обов'язки позаштатних хіміків-дозиметристів, співробітниками апарату Управління ДСНС в області проведені навчально-методичні збори з питань порядку організації внутрішньої та караульної служб, заходів цивільного захисту та організації системи цивільного захисту в об'єднаних територіальних громадах. 
 
У ході проведення зборів практично відпрацьовано порядок дій у разі аварії з викидом та виливом небезпечної хімічної речовини, а також навички роботи з приладами радіаційного та хімічного спостереження, засобами захисту органів дихання й зору.
 
За інформацією Високого Валу
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: