Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині планують зробити сонячну електростанцію

Сьогодні, 11 липня, у Чернігові відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань економічного розвитку, інвестиційної діяльності та здійснення державної регуляторної політики

Сонячна електростанція


Сьогодні, 11 липня, у Чернігові відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань економічного розвитку, інвестиційної діяльності та здійснення державної регуляторної політики.

Одне з питань, яке розглянули члени комісії, - питання про інвестиційні програми ПАТ «Чернігівобленерго» на 2017 рік та внесення до них змін. Зокрема, голова правління ПАТ «Чернігівобленерго» Володимир Ткач зазначив, що перед компанією є завдання запровадити з першого жовтня стимулюючий тариф. У зв’язку з цим компанії буде виділено додаткових понад 150 мільйонів гривень для розвитку електромережі Чернігівщини.


У свою чергу голова постійної комісії, депутат обласної ради Дмитро Іванов порекомендував керівнику Чернігівобленерго приділяти більше уваги «зеленій» енергетиці.

 «На сьогодні є потенціал на Чернігівщині встановлювати сонячні батареї в промислових масштабах. Є в нас плани, і ми знаємо інвесторів, які можуть це зробити і, напевно, ми цим будемо займатись. І ми перші, хто як компанія виступає з цього питання. Ведуться переговори, щоби в Бахмацькому районі неподалік Батурина побудувати в промислових масштабах сонячні батареї», - зазначив Володимир Ткач.

val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: