Завантаження ...
banner
banner

Ще один розпусник у в'язниці

Сім років в'язниці за задоволення статевої пристрасті неприродним способом та вчинення розпусних дій щодо малолітньої дав суд 54-річному Віктору Мілю з села Жукля Корюківського району

Розпусник, розбещення, кримінал


Сім років в'язниці за задоволення статевої пристрасті неприродним способом та вчинення розпусних дій щодо малолітньої дав суд 54-річному Віктору Мілю з села Жукля Корюківського району. Встановлено, що з січня по травень 2016 року чоловік неодноразово вчиняв розпусні дії з 11-річною дівчинкою. Дитя не розуміло, що з нею дядько робить. Давав їй цукерки.

У Жуклі думки селян щодо цієї історії розділилися. Одні винуватять Віктора, інші — батьків.

Міль вчився в Березні в спеціальній школі-інтернаті для розумово відсталих дітей. Працював у колгоспі. Потім — по людях. Батько помер, мати лежала паралізована. Доглядав її. А потім і зовсім лишився сам. Не пив, не крав. Був не жонатий. Тихий. Хто що попросить — зробить. На одній вулиці з ним жила родина Кучмів — Володимир і Леся. У них четверо дітей. У Лесі батько був лежачий, після інсульту. Віктор допомагав його мити, перевдягати, із дітьми грався.
 
Кучмів позбавили батьківських прав на трьох дітей. Залишили найменшого Миколу, бо тоді йому ще й року не було. Дітей під опіку взяла бабуся. Навчаються вони в тій же самій Березнянській школі-інтернаті, де колись навчався і Міль. Вчинок Міля призвів ще до однієї смертельної пригоди.
 
Його сестра Валентина жила в окупованому Докучаєвську на Донеччині. Приїхала, найняла йому адвоката.. Після суду хотіла зустрітися з братом, та виявилося, що його вже повезли до в'язниці. Так і не побачилися, бо його переправляли з одного місця в інше. Верталася Валентина в Докучаєвськ.
 
Дорогою її вбило осколком міни.
 
Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №27 (1626), 6 липня 2017 року
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: