Завантаження ...
banner

У ніжинців просять дозвіл на рух по місту вантажних автомобілів

До Ніжинської міської ради звернувся в.о. начальника філії Вертіївської дорожньо-експлуатаційної дільниці з проханням надати дозвіл на рух по місту вантажних автомобілів КРАЗ та МАЗ

Рух вантажівок, вантажівки, дороги


До Ніжинської міської ради звернувся в.о. начальника філії Вертіївської дорожньо-експлуатаційної дільниці з проханням надати дозвіл на рух по місту вантажних автомобілів до 7 тонн - КРАЗ та МАЗ, щоб перевозити піщаний ґрунт з власного кар'єру, який розташований в селі Мала Кошелівка, та сіль із станції “Липів Ріг” на дорожньо-ремонтний пункт по вулиці Носівський Шлях, а також проїзд на асфальтно-бетонні заводи.

Про це стало відомо вчора, 12 липня, на засіданні комісії з майнових питань. 
 
Лист викликав у членів комісії неоднозначні думки. Хтось пропонував, аби вантажівки їздили за містом через поле, інші стояли на тому, аби зовсім не задовольняти звернення, адже не секрет, що такий громіздкий транспорт може принести шкоду дорогам та численні збитки. 
 
“Якщо є об'їзний шлях - хай їздять собі. Вантажівки до 20 тонн - це ще нічого, але коли їздять величезні фури по місту, то треба щось робити: прорахувати все, створити спеціальну комунальну інспекцію, яка б займалася цим, не пускала вантажівки більше 20 тонн. Допускаючи такий безлад, розіб'ємо дороги й попсуємо вулиці”, - зауважив голова комісії Володимир Башинський. 

Зваживши всі “за” і “проти”, комісія так і не підтримала звернення, пояснивши це тим, що можливості зробити рух даних автомобілів через Ніжин немає, адже це може призвести до руйнування доріг, та порадили шукати альтернативні варіанти вирішення проблеми. 


Рух вантажівок, вантажівки, дороги

Рух вантажівок, вантажівки, дороги

Рух вантажівок, вантажівки, дороги

Рух вантажівок, вантажівки, дороги

Рух вантажівок, вантажівки, дороги


Юлія Солдатенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: