Завантаження ...
banner

Ніжинським перевізникам вчергове компенсують витрати за пільговиків

Перевізникам знову компенсують витрати за пільгове перевезення пасажирів. Уцілому розмір компенсації за травень складає 207 тисяч 507 грн

Перевізники, проїзд


Перевізникам знову компенсують витрати за пільгове перевезення пасажирів. Уцілому розмір компенсації за травень складає 207 тисяч 507 грн.

Це вирішили сьогодні, 13 липня, на засіданні виконавчого комітету. 

Заступник міського голови Григорій Олійник повідомив, що 7 липня на засіданні Ніжинської РДА з питань пільгового перевезення учасників АТО та родин загиблих обговорювали виявлені факти побиття водіїв та учасників АТО на маршрутах загального користування. Виявилось, що в області є досить серйозні проблеми стосовно пільгового перевезення, оскільки немає методики компенсації витрат перевізникам. 
 
Як не дивно, Ніжин відзначили з позитивного боку, відмітивши гарну організацію перевезень: перевізники взяли на себе безкоштовне перевезення шести категорій населення, а міська влада допомагає компенсувати їм витрати. Усього ж по місту - 22 тисячі людей, які мають право користуватися пільгами. 
 
Григорій Олійник також зауважив, що з міського бюджету мають виділити додаткові ліміти на компенсацію пільгового перевезення на друге півріччя.


Перевізники, проїзд

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: