Завантаження ...
banner
banner

На Покровський ярмарок у Ніжині виготовлять ювілейну плитку шоколаду

14 липня у великому залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання оргкомітету з підготовки та проведення в Ніжині Покровського ярмарку

Покровський ярмарок, оргкомітет


14 липня у великому залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання оргкомітету з підготовки та проведення в Ніжині Покровського ярмарку. Світлана Старостенко, майстер образотворчого та декоративно – прикладного мистецтва, представила присутнім приклади ексклюзивних сувенірів від місцевих майстрів для гостей ярмарку та запропонувала на зворотньому боці виробів ставити позначки з ювілейною датою Покровського ярмарку.

Валерій Кичко, головний редактор міської газети «Вісті», продемонстрував власну розробку макету для обгортки плитки шоколаду з надписом «Гормон щастя Ніжинський. 375 років із Дня заснування Покровського ярмарку». Сама ж ідея виготовлення такого сувеніру належала міському голові Анатолію Ліннику.
 
У ході засідання були також обговорені доручення з минулого засідання та прийняті відповідні рішення. Наступне засідання буде проходити в серпні. На ньому заплановано обговорити більш детально пропозиції структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради та комунальних підприємств міста щодо кошторисних витрат заходу.






Відділ інформаційно-аналітичної роботи
та комунікацій з громадськістю
виконавчого комітету
Ніжинської міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: