Завантаження ...
banner
banner

Вулицю Овдіївську "тероризують" місцеві наркомани

20 липня на засіданні виконавчого комітету до присутніх звернувся директор Ніжинського училища культури й мистецтв Володимир Дорохін зі скаргами працівників навчального закладу й місцевих жителів, які неодноразово помічали місцевих наркоманів біля училища

Наркомани, Овдіївська, Ніжинське училище культур и й мистецтв


20 липня на засіданні виконавчого комітету до присутніх звернувся директор Ніжинського училища культури й мистецтв імені М.Заньковецької Володимир Дорохін зі скаргами працівників навчального закладу й місцевих жителів, які неодноразово помічали місцевих наркоманів біля училища, що знаходиться по вулиці Овдіївській. 

За словами Володимира Дорохіна, прихильники отруйного зілля неодноразово відкрито демонстрували свої вподобання та кололися.
 
“Така поведінка несе небезпеку як для студентів, так і для місцевих жителів. Вони гуртуються ближче до паркової зони. Дуже часто їх бачать”, - зазначив очільник Ніжинського училища культури й мистецтв.
 
Вислухавши “болючу” проблему, яка стосується не тільки Ніжина, а й поширена у багатьох містах України, заступник міського голови Григорій Олійник дав доручення подати лист від виконкому на ім'я начальника Ніжинського відділу поліції. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: