Завантаження ...
banner
banner

Після пожежі: діти Сергія Хондогого відпочиватимуть у Вертіївці безкоштовно

У родині Сергія Хондогого сталося горе: 18 липня по вулиці Мирній горів його будинок разом із господарчою будівлею. Залишивши трьох своїх малолітніх дітей вдома самих, батько й не сподівався, що згодом побачить свою оселю в полум'ї та диму

Пожежа, Хондогогий, вулиця Мирна, Вертіївка


У родині Сергія Хондогого сталося горе: 18 липня по вулиці Мирній горів його будинок разом із господарчою будівлею. Залишивши трьох своїх малолітніх дітей вдома самих, батько й не сподівався, що згодом побачить свою оселю в полум'ї та диму. 

Пожежа знищила покрівлю й перекриття будинку та господарчої споруди по всій площі, принісши численні збитки та втрати. Важче стає від того, що ти сам виховуєш 5 дітей. Усі вони до того ж - шкільного віку, їх потрібно ще поставити на ноги. 

Читайте також: Через необережне поводження дітей із сірниками загорівся будинок по вулиці Мирній
 
Аби підтримати чоловіка, який опинився в складних життєвих обставинах, сьогодні, 20 липня, на засіданні виконавчого комітету Управління освіти Ніжинської міської ради просило включити його дітей додатково до списку оздоровлення на 3 зміну в позаміському таборі відпочинку імені Я. Батюка у Вертіївці. 

Проект рішення виконком погодив, тож 13-річний Богдан, 11-річний Роман та 8-річний Руслан з 21 липня по 10 серпня відпочиватимуть у таборі безкоштовно, за кошти міського бюджету. 

“Якщо діти в складних життєвих обставинах у чоловіка, то однозначно потрібно їх підтримати. Тата вони дуже люблять”, - зазначив міський голова Анатолій Лінник. 
 



Пожежа, Хондогогий, вулиця Мирна, Вертіївка


Юлія Солдатенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: