Завантаження ...
banner

Викидаєш спиляні гілки біля двору - чекай штрафу від 340 гривень

20 липня на засіданні виконавчого комітету підняли питання дотримання правил благоустрою громадянами міста, зокрема, складання спиляних гілок на прилеглих територіях до своїх домоволодінь

Сміття, благоустрій, штраф


20 липня на засіданні виконавчого комітету підняли питання дотримання правил благоустрою громадянами міста, зокрема, складання спиляних гілок на прилеглих територіях до своїх домоволодінь.

“Існує відповідальність за несанкціонований винос сміття. Комунальне підприємство на замовлення може виконати послугу - приїхати до домогосподарств та прибрати сміття. У нас є місця для утилізації непотрібного гілля. Є ряд громадян, які дійсно дотримуються норм чинного законодавства, а є й ті, що звикли виносити сміття на вулицю та чекають зі своїх дворів, аби приїхали й забрали його. Як тільки людина винесла рештки рослинності біля двору, це через тиждень обросло пакетами зі сміттям. Таке проблемне питання поширене в Ніжині в багатьох місцях”, - зазначив заступник міського голови Григорій Олійник.
 
До слова, у разі виявлення контролюючими службами подібне правопорушення, до громадян буде накладено штраф у розмірі від 340 до 1360 грн., а для посадових осіб та суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 до 1700 грн.

Спиляні гілки можна утилізувати безкоштовно за адресою: м. Ніжин, вулиця Чернігівська, 128, а також замовити послугу з вивозу гілок за тел. 4-24-90 - КП «Виробниче управління комунального господарства»
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: