Завантаження ...
banner
banner

Наталія Чистякова бере участь в олімпійському фестивалі

Юнацька Олімпійська збірна команда України прибула до столиці XIV літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю – угорського Дьйора

Наталія Чистякова, дзюдо, олімпійський фестиваль


Юнацька Олімпійська збірна команда України прибула до столиці XIV літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю – угорського Дьйора. 

Серед 44 спортсменів-членів юнацької олімпійської збірної два представники Чернігівщини, зокрема дзюдоїстка Наталія Чистякова з Ніжина та Андрій Пономар з Чернігова (велосипедний спорт). Про це передає cheline.com

XIV літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль проходить з 23 по 30 липня. 2 500 найсильніших атлетів віком від 14 до 18 років з усіх країн континенту боротимуться за нагороди найпрестижнішого юнацького форуму у 10 видах спорту, а саме: легкій атлетиці, спортивній гімнастиці, баскетболі, велоспорті, веслуванні на байдарках і каное, гандболі, дзюдо, плаванні, тенісі та волейболі.

Читайте також: Наталія Чистякова боролася за трофей на чемпіонаті Європи

Юні українські олімпійці братимуть участь у 6 із них: легкій атлетиці, гімнастиці, велоспорті, веслуванні на байдарках і каное, дзюдо та плаванні.

Як стало відомо редакції mynizhyn.com від президента спортивного клубу «Спарта» Костянтина Смалія, Наталія Чистякова є першим дзюдоїстом, що представляє Чернігівську область на цьому фестивалі. Окрім того Наталія наразі має найкращий рейтинг серед дзюдоїстів області.
 
Костянтин Смалій від імені клубу «Спарта» висловлює вдячність міському голові Анатолію Ліннику, Ніжинській міській раді, а також спонсорам та просто небайдужим ніжинцям за підтримку нашої спортсменки.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: