Завантаження ...
banner
banner

За повістю Олександра Михеда знімуть містичний трилер

Вийшов трейлер фільму «Мороки» молодого режисера Семена Мозгового. Його презентація відбулася на Одеському міжнародному кінофестивалі

Олександр Михед, Мороки, трилер

Кадр з трейлеру до фільму "Мороки"

Вийшов трейлер фільму «Мороки» молодого режисера Семена Мозгового. Його презентація відбулася на Одеському міжнародному кінофестивалі.  В основу стрічки лягла повість українського автора Олександра Михеда «Д-р Металевий Кулак проти Витязя», що увійшла до арт-буку «Мороки» та збірки «Транзишн».

"Мороки» – містичний трилер, що розповідає про журналіста й оператора, які розслідують справу зникнення дітей. Пізнім вечором вони опиняються у відлюдному хутові в лісі, знаходять стару хату і лишаються там до ранку. Далі героям доводиться зустрітися з потойбічним.

Олександр Михед, Мороки, трилер
 

Олександр Михед

Розпочати зйомки фільму «Мороки» планують на початку 2018-го. Прем’єра картини очікується у травні 2019 року.

Відзначимо, що Олександр Михед народився 1988 року в Ніжині. Закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Кандидат філологічних наук. На сьогодні є співробітником Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України.
 
Автор численних публікацій (понад 150) у провідних українських ЗМІ (від «Дзеркала тижня» й «Кореспондента» до «Українського тижня» і «Сучасності») та виданнях Німеччини, Сербії, Польщі, Чехії. Живе та працює в Києві.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: