Завантаження ...
banner

Ніжинські баскетболісти зайняли третє місце в Українській стрітбольній лізі

23 липня в місті Бровари відбувся відбірковий етап змагань Української стрітбольної ліги 3х3 FIBA Endorsed в чоловічій та жіночій категоріях

 


23 липня  в місті Бровари відбувся відбірковий етап змагань Української стрітбольної ліги 3х3 FIBA Endorsed в чоловічій та жіночій категоріях. 

Українська стрітбольна ліга - це формат проведення баскетбольних змагань «3 на 3», які об’єднують понад 1000 команд зі всієї України. Весь літній сезон змагання проходять переважно в обласних центрах України, та в містах де є сучасні баскетбольні майданчики зі штучним покриттям.

Переможець кожної категорії відбіркового етапу відразу потрапляє до фіналу УСЛ, призери та інші учасники отримають рейтингові бали FIBA 3x3, та в підсумку теж мають змогу потрапити до фінальної частини Української стрітбольної ліги.
 
В одному з таких відбіркових етапів УСЛ вирішили взяти участь і баскетболісти з команди «БК Ніжин». На початку змагань ніжинці зазнали прикрої поразки в додатковий час від баскетболістів з міста Києва, але потім фортуна була на боці «БК Ніжин». 


Ніжинці здобули чотири перемоги поспіль над командами з міст Києва, Черкас, Броварів та потрапили до півфінальної частини змагань. Доречі, крім команди з Ніжина, до півфіналу потрапили ще три найсильніші баскетбольні колективи і всі вони представляли місто Київ. 

Півфінальна частина змагань видалася для ніжинських баскетболістів не зовсім вдалою, так як перемогаючи на протязі всієї гри, ніжинці не змогли втримати перемогу, програвши з рахунком 15-12. Кубок відбіркового етапу Української стрітбольної ліги в місті Бровари розіграли між собою команди зі столиці, ніжинці посіли третє місце. Вдалий виступ ніжинського аскетбольного колективу надав змогу отримати високі рейтингові бали FIBA 3x3 та можливість потрапити до фінальної частини Української стрітбольної ліги.





Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: